Boekhouder zzp-er Dordrecht

Boekhouder zzp-er Dordecht

Boekhouder zzp-er Dordrecht. Zijn dit jouw trefwoorden, lees dan verder. Voer je als zzp-er jouw vak uit? Dan ben je dagelijks in de weer om jouw bedrijf verder uit te bouwen. Het liefst met zo veel mogelijk vrijheid en zo min mogelijk regeltjes. Je gebruikt je ervaring omdat dingen veel beter kunnen en stil zitten kan je niet. Als zzp-er ben je ondernemer. De administratie en de fiscaliteiten moeten op orde zijn. Daar zorgen wij voor, als je wilt kan dat zelfs volledig digitaal. Accountantskantoor KUBUS Dordrecht is zelf ook zzp-er geweest en begeleidt een snel groeiend aantal zzp-ers.

Zzp-er in Dordrecht

Als freelancer of zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) ben je oprichter en enige eigenaar van je onderneming. Je houdt je vakkennis op niveau, je onderhoudt je contacten en bent bezig om nieuwe opdrachten te verwerven. Je hebt veel te regelen. Accountantskantoor KUBUS Dordrecht weet dat als geen ander. Op vele vlakken van het ondernemerschap zijn wij jouw partner en kunnen wij jou van dienst zijn.

Jouw zzp administratie

Als zzp-er moet je jouw administratie bijhouden. Voor veel ondernemers is dit niet de meest geliefde bezigheid. Samen met jou kunnen wij bepalen op welke wijze de administratie het beste gevoerd kan worden. De boekhouding hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het moet wel goed geregeld zijn. De administratie is de basis voor de aangifte omzetbelasting die je (meestal per kwartaal) bij de belastingdienst moet indienen. Verder zal jaarlijks de winst uit de administratie moeten blijken. De jaarcijfers zullen worden opgenomen in de aangifte inkomstenbelasting. Uiteraard zorgen wij er voor dat rekening wordt gehouden met alle fiscale regelingen voor ondernemers. Je wilt immers niet te veel belasting betalen.

Jouw digitale zzp administratie

Veel zzp-ers kiezen er voor om hun administratie digitaal te voeren. Accountantskantoor KUBUS Dordrecht beschikt over jarenlange ervaring met het digitaliseren van administraties. In veel gevallen kunnen wij je gratis een app beschikbaar stellen waarmee je jouw facturen voor opdrachtgevers op een gebruikersvriendelijke manier kunt opmaken en versturen. De app is direct gekoppeld met jouw administratie. Bij het verzenden van de factuur is direct de administratie bijgewerkt. Vaak kunnen we de bank aan de administratie koppelen. Je hoeft dan geen bankafschriften langs te brengen of te downloaden. En voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen hebben wij een prima oplossing.

De beste oplossing

Ben je benieuwd wat voor jou de beste oplossing is? En wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

afbeelding belastingadviseur