Over ons

Contactgegevens KUBUS Dordrecht

accountant Kubus Dordrecht

Ton Spruit

Contactpersoon: Ton Spruit

 Telefoon: 088 234 9000
 Mobiel: 0644006125
 E-mail: dordrecht@kubus.nl

 

 Adres: Vrieseweg 80A
 Postcode: 3311 NX
 Plaats: Dordrecht

Ton Spruit, accountant bij Kubus Dordrecht.

Na het behalen van zijn diploma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Ton (1965) als assistent-accountant zijn loopbaan begonnen. Ton: “Bij een middelgroot accountantskantoor. Al op dag één ervoer ik dat ik hiermee op de juiste plek was beland. En dat gevoel heb ik nog steeds tot op de dag van vandaag“.

Zijn ervaring ligt vooral bij het midden- en kleinbedrijf. Van zzp-er tot ondernemingen met heel wat personeelsleden. Accountancy, zoals het samenstellen van de jaarrekening en coaching op ondernemersgebied, is zijn terrein. Maar ook de accountantscontrole behoort daartoe, denk onder andere aan de controle van de jaarrekening, subsidieafrekening, NIWO, etc.

Ton: “Speciale affiniteit en ervaring heb ik met dienstverlening aan niet-naar-winst-strevende-organisaties (de non-profit), zoals stichtingen en verenigingen. Ons kantoor controleert de jaarrekening en/of subsidie afrekeningen van diverse instellingen, onder andere in Rotterdam en Dordrecht, maar zeker ook daarbuiten“.

Accountantskantoor KUBUS Dordrecht bestaat verder uit Eric, Hermine, Sanja, Dorette en Aleyna. We vormen een klein team, gericht op eerlijke en efficiënte dienstverlening aan onze cliënten.